Kleren gevonden in zoektocht naar vermiste Belgische Natacha (28) in Peru


 

 ©  facebook

De ouders van Natacha de Crombrugghe (28) zijn toegekomen in Peru. Dat is te zien op camerabeelden gemaakt door de plaatselijke media. Volgens het Peruviaanse kanaal Gazzeta de Arequipa zouden er kleren gevonden zijn in de zoektocht naar Natacha.

Er wordt met man en macht gezocht naar Natacha de Crombrugghe. De 28-jarige Belgische was op vakantie in Peru maar sinds 23 januari werd er niets meer van haar vernomen. De ouders van Natacha zijn ondertussen aangekomen in Peru om het onderzoek verder te volgen.

“We zoeken met drones en met honden. We proberen de route die ze genomen heeft te reconstrueren om zo te kunnen zien waar ze eventueel zou kunnen zijn”, aldus de politie. Volgens buitenlandse media werden er ook vrouwenkleren aangetroffen tijdens de zoektocht naar Natacha. De familie zal moeten bepalen of het gaat om haar kleren. Dat zegt de berggids Ignazio Mamani Viza aan Gazzeta de Arequipa.

De Crombrugghe, een juriste uit Linkebeek in de Brusselse rand, arriveerde op zondagavond 23 januari laat in een hostel in het dorpje Cabanaconde. Ze reisde alleen, zo vertelde de uitbaatster aan de Peruviaanse politie. ’s Anderendaags zou ze vertrokken zijn op een trektocht door de Colca Canyon, een diepe uitgestrekte kloof. Een wandeling van zo’n drie tot vier uur. De Crombrugghe vertrok alleen en liet een deel van haar bagage achter in het hostel. Het zou haar bedoeling zijn geweest om op vrijdag 28 januari door te reizen naar buurland Colombia. Maar Natacha keerde niet terug van die wandeltocht.

 (nba)Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.

close